Ulaganjem u novu opremu do povećanja konkurentnosti obrta Marketing Žvorc

Marketing 'Žvorc' u razdoblju od 15. 9 2017. do 15. 3. 2018. provodi projekt pod nazivom "Ulaganjem u novu opremu do povećanja konkurentnosti obrta Marketing 'Žvorc'". Projekt je sufinanciran sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Glavni problem koji se nastoji riješiti ovim projektom je nedostatak opreme za proizvodnju kartonskih kutija. Za pokretanje procesa proizvodnje potreban je stroj za štancanje koji reže i štanca arak papira, formira kutiju te radi zlatotisak. Cilj projekta je povećanje konkurentnosti obrta Marketing 'Žvorc' uvođenjem nove djelatnosti te nabavom nove tehnologije. Provedba ovog projekta doprinosi postizanju ciljeva Javnog poziva E-impuls, specifičnog cilja Operativnog programa konkurentnost i kohezija 2014.-2020. 3d1 Poboljšani razvoj i rast MSP na domaćem i stranom tržištu te cilja Strategije razvoja poduzetništva u RH 2013.-2020. jačanje konkurentnosti MSP.

Provedbom projekta ostvariti će se sljedeći rezultati: nabava nove opreme za pokretanje djelatnosti izrade kartonskih kutija, informirana javnost o provedbi projekta te uspješno proveden projekt.

Definirani su sljedeći pokazatelji: očuvanje radnih mjesta, 2 novo zaposlena djelatnika, povećani prihodi od prodaje te ulaganje vlastitih sredstava u iznosu od 89.968,44 kn.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 273.468,44 HRK, dok iznos koji sufinancira EU iznosi 183.500,00 HRK.

U pripremi i provedbi projektnih aktivnosti sudjeluju vanjski stručnjaci iz REDEA-e koji posjeduju dugogodišnje iskustvo u pripremi i provođenju projekata, provođenju postupka javne nabave, kao i savjetovanju poduzetnika.

 

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite:

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Više o EU fondovima pronađite na: www.strukturnifondovi.hr
Više o operativnom programu kompetentnost i kohezija: http://www.strukturnifondovi.hr/op-konkurentnost-i-kohezija-2014-2020-779

« Povratak na prethodnu stranicu